U14 - článek k zápasům s Chomutovem, LTM "A", LTM "B" 17.11. - 19.11.2017

20.11.2017 20:25

Zdravíme naše basketbalové příznivce a hlásíme za dívky U14, první úkol splněn.

První úkol zněl postup ze skupiny do elity basketu, což se podařilo. Ale postupně. 
 
pátek jsme přivítali celek Chomutova a měli jsme mu co vracet ( první duel jsme prohráli o 17 bodů). Kdo dorazil viděl výborné utkání z naší strany, koncentrace ihned od začátku a když u soupeře odstoupila hráčka Kadlecová ( opora družstva hrajíci prim i za U15) , bylo jasno o vítězi. Do utkání jsme zapojili všech 15 hráček a padla stovka a rivalovi z Chomutova jsme vrátili porážku i s úroky nečekaným výsledkem 113:35.
 
sobotu jsme přivítali ambiciózní Liťák ( A ) a zde jsme očekávali bouřlivou diváckou kulisu. Diváci dorazili a viděl opět náš atraktivní basketbal. "Bába " také dorazila a my se mohli radovat z vítězství 85:49. 
 
Víkend jsme zakončili zápas s Litoměřickým "Béčkem" a zde jsme chtěli dát větší prostor děvčatům z lavičky. V prvním poločase se tak stalo. Ve druhé půli nám došel dech a  Litoměřice nám nedávali nic zadarmo a také díky jejich zlepšenému výkonu vyhráli třetí čtvrtinu. Sluneťačky dokázaly díky koncentraci výsledek pohlídat a přes drobná zranění jsme dokráčeli pro výhru 67:51. 
Děkujeme moc divákům za podporu a věříme, že holky ještě ukáží , co v nich je a jdeme dál, Sluneta, Sluneta, Sluneta je nejlepší :-).
 
Gary a Dráža