U12 - zápasy proti týmu z Loun - 6.3.2016

14.03.2016 19:49

Zápasy U12 dívky, 6. 3. 2016

Soupeř: Louny

Tak co k tomu říci, vyhrály jsme o 99 a o 81, něco jsme si vyzkoušely, ale více méně je nám to spíše k ničemu, protože to vše šlo příliš lehce a vše vycházelo na první pokus, takže až opět přijdeme do vypjatého zápasu, kde se bude bránit na sto procent a kde bude útok mít svou hlavu a patu, budeme tyhle věci sice potřebovat, ale v trošku jiném tempu. No nic méně musím holky pochválit, že v koncentraci nepolevily a vydržely se soustředit až na 3. a 4. čtvrtinu druhého zápasu, toho si cením, protože to rozhodně není jednoduché. Nic méně naše nekoncentrovanost ve zmíněných dvou čtvrtinách se okamžitě projevila hlavně v tom, že jsme si samy naběhly na pár zranění, naštěstí nic závažného, co bychom nedokázaly obratem vyléčit. I dle výsledků je zřejmé, že dokud jsme měly dost sil, tak jsme své šance téměř stoprocentně proměňovaly a s tím jak síly ubývaly, nebyly jsme ve střelbě už dost precizní a začaly se nejen netrefovat, ale i přehazovat koš atd… Což považuji za plus tohoto zápasu, protože mi tyhle situace ukázaly, že v tréninkovém procesu je třeba se věnovat nejen střelbě z krátké vzdálenosti, ale střelbě v extrémní zátěži, abychom do budoucna byly schopny vyložené šance proměňovat za každých podmínek. No jo, tak úplně k ničemu nám ani tyhle zápasy nebyly, hlavně, že si holky zahrály, proto přeci trénujeme, abychom potom hrály, to je podstata věci.

Ráda bych ještě zase pochválila mladší hráčky, Elišku, Áďu, Lucku, Rózu, jsem ráda, že se nebojí hrát a dávají koše i v téhle kategorii, ale hlavně že dobře plní pokyny v obraně, které jim dávám, a jsou ochotné na hřišti nechat i více než 100%, to je pro mě velmi důležité, protože obrana je pro mě základ basketu.

No a na konci chci poděkovat ještě rodičům za to, že mi pomáhají s přípravou na zápas a i s uklízením po zápase, protože bez Vás bych to fakt nedala. Takže Díky.

Statistika ZDE

Fotky ze zápasu ZDE