U12 - zápasy sehrané na domácí půdě proti Chomutovu dne 17.11.2015

23.11.2015 22:50

Zápasy U12 dívky / Soupeř: Chomutov

Dva zápasy z těch co nás opět prověřily, jak se zlepšujeme a jak jsme na tom. Oba vyhrané zápasy by nás poslaly do čela tabulky, nepodařilo se, škoda, ale jdeme dál, ještě nejsme ani v polovině soutěže.

V obou zápasech jsme více méně vyhořeli v uvolňování 1 na 1 a to jak při vyhození z autu, tak i v postupném útoku. V porovnání s jinými zápasy se nám, obzvláště v druhém zápase velmi málo dařilo využívat rychlého protiútoku, jen v rámci přihrávek, což je nejrychlejší a nejjednodušší možnost skórování.

V prvním zápase se nám perfektně podařilo plnit naši roli a to jak v obraně, tak v útoku, v prvním poločase, to byl výkon více méně bez chyb. V druhém poločase nás přepadla mírná únava a tím pádem jsme se daleko méně soustředily a začaly dělat chyby pramenící vyloženě z poklesu koncentrace, a proto jsme nakonec vyhrály jen o tři body, bohužel.

+ Zápasu: perfektní soustředění na výkon v prvním poločase, soustředěná obrana opor soupeře, výpomoc na unikajícího hráče, vnímání prostoru v útoku, schopnost nalézt volného hráče, uvolňování prostoru pro najíždějícího hráče, bojovnost

-Zápasu: Únava ve druhém poločase, pokles soustředění ve druhém poločase, trestné hody, uvolňování 1na1

V druhém zápase jsem v návaznosti na předchozí průběh vyměnila obě pětky, zdálo se to jako dobrý nápad, bohužel holkám se to jako dobrý nápad nezdálo, no nevadí, poučení pro příště. V zápase jsme měly velmi slabý první poločas, takže bude třeba se zaměřit na rozcvičení před druhým zápasem, abychom nastupovaly připravené. Ve druhém poločase se náš výkon radikálně zlepšil, ale dohnat 13ti bodový rozdíl s tímto soupeřem se nám už více méně nemohlo podařit.

+ Zápasu: Bojovnost ve druhém poločase, soustředěná obrana opor soupeře, výpomoc na unikajícího hráče, vnímání prostoru v útoku, schopnost nalézt volného hráče, uvolňování prostoru pro najíždějícího hráče,

-Zápasu: Úplné vypnutí v prvním poločase, doskok, uvolňování 1na1, ztráty při vyhození z autu

Těší mne, že když byly tvrdě bráněny naše tradiční opory a neměly tedy možnost pořádně hrát, ujaly se vedení zápasu ostatní hráčky, což je vidět i ve statistikách, kde jsou body rozděleny mezi velký počet hráček.

Hančí

Foto ze zápasů ZDE