U15 - článek k zápasům s USK Praha a Českým Brodem 8.12. - 9.12.2018

12.12.2018 11:01
Kočky U15 hlásí výsledky z ligové skupiny
 
V sobotu jsme zajížděli na Královku do Prahy proti celku USK a byl to boj o druhé místo v tabulce. Úkol zněl ubránit Nekolnou a to se podařilo. Problém byl jinde. Z obrouček se nám míče kutálely vena tolik neproměněných šancí jsme dlouho neviděli. Naštěstí soupeř na tom nebyl o moc lépe a tak se rozhodlo až v samotném závěru. Vítězství 71:66 se nám započítává do finálové tabulky extraligy.
 
Druhý den jsme zajížděli do Českého Brodu proti Slovance Praha. 
Zde bylo o co hrát nejen domácím, ale i nám. V případě naší výhry jsme posunuli do extraligy celek Litoměřic a v případě prohry bychom měli ve finálové tabulce o bod méně. Vstup do utkání se nám povedl na jedničku ( v šesté minutě vedeme 20:2 ). Snažili jsme se tedy zapojit již ve druhé čtvrtině hráčky z lavičky, ale jejich vlažný výkon dovolil soupeři ukrojit z náskoku na poločasový stav 49:37 pro náš celek. Po bouřce v šatně, se holky probraly a druhý poločas již dohrály s větším nasazením, jak v útoku , tak v obraně. Dokráčeli jsme si pro vítězství 97:67 a posunuli i celek z Litoměřic do extraligy.
 
V ligové tabulce základní skupiny jsme skončili na krásném druhém místě za mistrem z Hradce Králové ( https://www.cbf.cz/souteze/rozpis-utkani/rozpis_5032.html ). 
Tím jsme si zajistili postup do extraligy mezi nejlepších dvanáct celků republiky ( https://www.cbf.cz/souteze/rozpis-utkani/rozpis_5434.html ).
 
Další plány jsou jasné a to dostat se do top osmičky a zahrát si o mistrovský titul.
 
Budeme se těšit na Vaší podporu, která byla dost znát a byli jste naším platným šestým hráčem.
 
"Sluneta, Sluneta, Sluneta je nejlepší, Sluneta je, Sluneta je, Sluneta je nejlepší."
 
Díky Gary, Dráža a kočky U15